SC SENSO LIGHT SRL este o societate tanara si dinamica, infiintata in anul 2006, cu sediul si punctul de lucru in Iasi.
In prezent este bine cunoscuta pe piata ieseana si nationala, cu extensii ample de colaborare in tara si strainatate.

Aprecierile clientilor noastre au facut ca, intr-un timp scurt, sa devenim mai puternici decat ne-am propus initial si sa facem fata cu brio concurentei.

Scopul initial a fost de a promova cele mai moderne si mai utile tehnologii in domeniul protectiei electronice a bunurilor si persoanelor si in domeniul comunicarii radio. Inca de la infiintare, ne-am propus asigurarea serviciilor de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientilor si cele ale legislatiei in vigoare, in scopul de a creste satisfactia clientului.

Pana in prezent am reusit sa promovam pe piata produse ale marilor producatori de echipamente electronice, de securitate si de comunicare, la care adaugam propriile produse - rezultat al conceptiei personale.

Constienti de faptul ca un client multumit reprezinta cea mai buna forma de promovare, ne asumam raspunderea garantarii satisfactiei clientului. Atentia nostra se indreapta catre oferirea de servicii de calitate, utilizarea celor mai noi si mai moderne materiale si echipamente si a celor mai utile informatii de care clientul are nevoie in luarea deciziei de a opta pentru aceste tipuri de servicii.

Obiectul de activitate: dezvoltarea segmentului de servicii in domeniul de paza si protectie, proiectare si instalare sisteme de securitate si monitorizare, implementare si asistenta dispecerate radio-taxi, monitorizare radio.

Misiunea noastra este de a garanta securitatea clientilor care ne-au ales, de a prelua o parte din grijile lor si de a garanta o comunicare eficienta prin sisteme tehnologice moderne. Oferim servicii complexe si de calitate menite sa confere siguranta si multumire.

Specialistii nostri, caracterizati de un spirit dinamic si activ, au nivel inalt de calificare si experienta consacrata in domeniu. Personalul este motivat in toate activitatile executate si prezinta un nivel ridicat al conduitei profesionale si comportamentale. Societatea este preocupata de grija fata de clienti, acestia reprezentand elementul cheie pe care se bazeaza deciziile si actiunile noastre. Satisfactia clientului si garantarea multumirii acestora reprezinta unul dintre obiectivele noastre de interes. Profesionalismul este o alta caracteristica de baza, de la care societatea noastra nu se abate si care ne-a permis sa raspundem cu promptitudine cerintelor extrem de diversificate din domeniul electronicii, securitatii si comunicarii.

Senso light este furnizor de indicatoare rutiere, produse de semnalizare rutiera, panouri led, supraveghere video, energie alternativa

Atuu-uri principale: profesionalism, calitate, initiativa, operativitate, garantie.